Persondatapolitik

Når du er kunde hos VP Klima håndterer VP Klima oplysninger om din person/firma. Vi håndterer dit firmanavn, adresse, telefonnr., mail, CVR-nr., og kontaktperson ved firmaet, oplysninger som er relateret til vores samarbejde. Ovenstående data er ikke under kategorien ”personfølsomme data”.

Oplysningerne kan gives videre til tredje part med din samtykke, det kan være i tilfælde af ansøgning om energitilskud. Du vil altid blive orienteret om, hvem de gives videre til. De videregives aldrig til tredjepart, som ikke er relateret til vores samarbejde.

VP Klima er dataansvarlige
Efter persondatareglerne skal vi oplyse dig om, at VP Klima er dataansvarlig for håndtering af dine personoplysninger som kunde hos os. VP Klima har brug for nogle data om dig til det løbende samarbejde. Det kaldes i persondatareglerne for en ”legitim interesse”. Du har ret til at anmode VP Klima om indsigt i og ændringer eller sletning af data om dig. Du har også ret til begrænsning af data og til at gøre indsigelse mod behandling af data. Derudover har du ret til dataportabilitet, det vil sige ret til at få en kopi af dine data og har til enhver tid ret til at få dine data slettet hos VP Klima.

Data opbevares i mapper på kontoret og/eller på pc med adgangskode, som er aflåst udenfor åbningstider. Du kan klage over VP Klimas behandling af dine data til Datatilsynet. VP Klima vil som udgangspunkt gemme dine oplysninger 5 år efter vores samarbejde er ophørt.

Maj 2019

Cookies

Ejer:
VP Klima
Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing
Tlf: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

Cookies
For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste store websites. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

En række af vores sider bruger cookies til at huske:
- dine indstillinger for visning såsom kontrastfarve eller skriftstørrelse
- hvor vidt du har udfyldt kontaktformularen eller ej
- hvor vidt du har accepteret vores brug af cookies på sitet eller ej

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken inde på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på http://www.aboutcookies.org.uk/ . Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere. Det er ikke strengt nødvendigt at acceptere cookies, for at websitet kan fungere, men det vil give dig en bedre oplevelse, når du bruger sitet. Du kan slette eller blokere cookies, men visse funktioner på sitet vil i så fald muligvis ikke fungere korrekt. De oplysninger, der indhentes med cookies, bruges ikke til at identificere dig personligt, og vi har fuld kontrol over datamønstrene. Vores cookies anvendes ikke til andre formål end de, der er beskrevet her.

Persondatapolitik
Udfylder du og sender kontaktformularen på hjemmesiden videregives dine oplysninger (navn og mail) aldrig til tredjepart. Er du kunde hos VP Klima, henvises til Persondatapolitik, som følger GDPR pr. 25. maj 2018.

Vidste du?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49