Lad os hjælpe med at finde den rigtige  løsning

Energitilskud

Skal i have det eksisterende varmeanlæg skiftet - eller måske skal den beholdes som back up - så kan der søges energitilskud.

Denne del sørger vi før installationen af et nyt system.

Når det handler om energitilskud til landbrug, industri og erhverv er det ikke et standard tilskud, men gerne en større sum, som kan bevilliges, hvilket er vigtigt at få med i overvejelserne. Vi hjælper dig gerne med at søge energitilskud, hvis det er muligt.

Der findes flere måder at beregne tilskuddet. Reglerne og tilskuddets størrelse ændrer sig meget og det kræver et fagligt kompetent firma, som kender detaljer. Derfor har vi valgt et samarbejde med KNN energirådgivning.  Er i berettiget til et tilskud, så søger vi for at indsamle de nødvendige data, sender det til KNN energirådgivning, som derefter tager over. Alt bøvl og besvær for jer er mindsket til minimalt. Tilskuddet kommer direkte til jer, så der ikke er nogen mellemled, som vil have en bid.  

www.knnenergiraadgivning.dk  

Lad os få en snak om jeres muligheder for tilskud.

Privat

Et varmepumpeanlæg kan i næsten alle tilfælde erstatte eksisterende varmeanlæg 100%. Også er den både økonomisk og skånsom for miljøet.

Læs mere

Landbrug

Har I et ældre gyllekøling/varmepumpe anlæg, som enten er blevet for lille, slidt eller uøkonomisk, så er det tid til at tænke på både miljø og økonomi. 

Læs mere

Industri & Erhverv

Spar op til 60% på varmeregningen og skån miljøet. Udnyt naturens energi til jeres fordel med jordvarme eller luft/vand varmepumpeanlæg. 

Læs mere

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49