3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

Industri & Erhverv

Spar op til 60% på varmeregningen og skån miljøet med en varmepumpe fra VP Klima.

Udnyt naturens energi til jeres fordel med jordvarme eller luft/vand varmepumpeanlæg, og gør noget godt for miljøet og jeres økonomi på én gang.

Et varmepumpeanlæg kan i næsten alle tilfælde erstatte jeres eksisterende varmeanlæg 100%. Vi hjælper med at vurdere og beregne jeres varmeforbrug, så I får den løsning, der er optimal for jer. Vi kommer med stor erfaring og know-how indenfor varmeinstallationer med special løsninger, så det hele virker 100% efter jeres ønsker og muligheder.

Derefter kan vi hjælpe med søge alt vedrørende energitilskud, nedtagning af et eksisterende varmeanlæg eller hvis den skal beholdes som backup.

Vi leverer varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som har leveret varmetekniske produkter i mere end 140 år, og har service 24/7 - 365 dage om året. Ring på vores vagttelefon, og hjælpen kan være fremme indenfor kort tid. En sikkerhed og tryghed for jer.

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning til jer, og lad os få et godt samarbejde om projektet.

Service
Vi leverer varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som har leveret varmetekniske produkter i mere end 140 år, og har service 24/7 365 dage om året. Sammen med vores vagttelefon, kan hjælpen kan være fremme indenfor kort tid.

En sikkerhed og tryghed for jer.

Vagttelefon: 3034 1221

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49