3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

Valg af varmepumper

Hvilken varmepumpe skal I vælge?
Det er et stort marked med mange udbyder, men blandt de bedste og mest økonomiske, er der få at vælge imellem. Vølund Varmetekniks varmepumper er i toppen på begge parameter.

Så hvilken en skal man vælge? Svaret er en Vølund varmepumpe installeret af VP Klima, hvor man får stor faglighed, kvalitet og service til aftalte tid og pris.

Men hvilken en type varmepumpe skal vi vælge?
Der er 2 typer varmepumper: jordvarme eller luft/vand varmepumpe.

Jordvarme udnytter energien i jorden som kommer fra solen, det vil sige, man graver slanger ned i jorden som føres ind til varmepumpen indenfor, derefter udnytter kompressoren i varmepumpen energien og kører det ind i varmeanlægget.

Luft/vand udnytter energien i luften udenfor, så her står der en boks udenfor med en optager i, til at fange luftens energi, og derefter udnytter kompressoren energien og sender det ind i huset.

De største forskelle er, at ved jordvarme er der ingen synlig del udenfor, men nedgravet slanger og kompressoren står indenfor, hvor der ved en luft/vand, står der en synlig del (varmepumpe-boks) udenfor.

Luft/vand er lidt billigere i investering og i omkostninger end en jordvarme, men koster en lille smule mere i driftsomkostningerne. Dette skal tages med i overvejelserne sammen med følgende inden man vælger type:
- Har vi jord nok til jordvarme?
- Er der sol på jorden?
- Hvor kan udedelen placeres?
- Vil vi have en varmepumpe ude eller inde?

Dette er nogle af de første overvejelser I skal tænke på. Resten hjælper vi med, så I får den løsning, der er optimal for Jer.
Lad fornuften tale og invistere i en varmepumpe fr VPKlima og Vølund Varmeteknik.

Ring til os og vi hjælper dig igennem overvejelserne til færdig installation.

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49