3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

Gyllekølingsanlæg

Kort fortalt er gyllekøling et anlæg hvor man bruger energien fra gyllen i gyllekummerne i staldene og genanvender den energi i en eller flere varmepumper, hvor men bruger varmen igen til opvarmning af bolig-stalde-værksted osv. Med denne løsning kan man få en fremløbs temperatur på op til 60-65 grader.

Ved at køle gyllen reducerer man ammoniakfordampningen med op til 30% og reducerer lugten op til 20%, dvs. at der er mere velfærd for personalet i stalden, ammoniakken angriber ikke diverse el-komponenter, stalde, jern osv. i staldene så hårdt som uden gyllekøling.

Samt at man som landmand kan reducere ens ammoniak aftryk i CO2 udslippet væsentligt = mere grøn landmand.

Vi har erfaring med landbruget, hvilket gør at I er trygge hænder ved os. Vi kender meget til landbrugets behov, ønsker og løsninger. Ved os kan I altid komme i kontakt med montøren eller projektlederen, da vi går meget op i at levere en høj kvalitets løsning som gør at anlægget kan holde i mange år fremadrettet uden problemer.

Vi leverer varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som har leveret energiløsninger i mere end 140 år. De har de bedste varmepumper på markedet, med lang holdbarhed og høj SCOP (virkningsgrad).
Vi står 100% indenfor det vi laver, så derfor er der altid 2 års total garanti på hele installationen.

Hvis du har et anlæg eller overvejer det, så ring til os og vi kommer med en løsning efter ønske, behov og muligheder.

Vi kører over hele Danmark

Service
Vi leverer varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som har leveret varmetekniske produkter i mere end 140 år. Service kører vi i samarbejde med Vølund Varmeteknik, der har service 24/7 365 dage om året. Derudover har vi vores egen vagttelefon, så hjælpen kan altid være fremme indenfor kort tid.

En sikkerhed og tryghed for dig.

Vagttelefon: 30 34 12 21.

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49