3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

VP

Klima

Vores erfaring med energiløsninger startede i 2006. Vi har leveret mange specielle løsninger af forskellige energiproduktioner til både privat, erhverv/industri og landbruget. Her har kvaliteten, aftaler og aflevering været højeste prioritet, og har altid været til kundens tilfredshed. 

Vi har stor viden på dimensionering, funktioner og økonomi i driften, samt at få kundens ønsker til at fungere helt optimalt. 

Vi sælger ikke bare en løsning, men ligger stor vægt på den rigtige energiløsning, som virker i mange år fremadrettet. Vi rådgiver om den bedste installation og hvad der driftsmæssig vil være den bedste løsning fremadrettet. Vores faglige erfaring er din tryghed. 

Service er ikke en aftale, men en selvfølge ved VP Klima, sammen med Vølund Varmeteknik som har åben 24/7 365 dage om året. I vil aldrig mere mangle varme.

Vi kan træffes alle dage i ugen på vagttelefon: 30 34 12 21

Privat

Et varmepumpeanlæg kan i næsten alle tilfælde erstatte eksisterende varmeanlæg 100%. Også er den både økonomisk og skånsom for miljøet.

Læs mere

Landbrug

Har I et ældre gyllekøling/varmepumpe anlæg, som enten er blevet for lille, slidt eller uøkonomisk, så er det tid til at tænke på både miljø og økonomi. 

Læs mere

Industri & Erhverv

Spar op til 60% på varmeregningen og skån miljøet. Udnyt naturens energi til jeres fordel med jordvarme eller luft/vand varmepumpeanlæg. 

Læs mere

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49