Lad os hjælpe med at finde den rigtige  løsning

VP

Klima

Vores erfaring med energiløsninger starter i 2006. Vi har leveret mange specielle løsninger af forskellige energiproduktioner til både privat, erhverv, industri og landbrug. Her har kvaliteten, aftaler og aflevering været højeste prioritet, og har altid været til kundens tilfredshed. 

Vi har stor viden på dimensionering, funktioner og økonomi i driften, samt at få kundens ønsker til at fungere helt optimalt. 

Vi sælger ikke bare en løsning, men leverer energiløsninger, som virker i mange år fremadrettet. Vi rådgiver om den bedste installation og hvad der driftsmæssig fremadrettet vil være den bedste løsning. Vores faglige erfaring er din tryghed. 

I forår 2019 er selskabet ændret til VP Klima fra K. Galsgaard VVS,  og vil fremover lægge mere focus på varmepumpe løsninger til landbruget i hele Danmark i samarbejde med Vølund Varmeteknik. 

Service er ikke en aftale, men en selvfølge ved VP Klima. Sammen med Vølund Varmeteknik, som  har åben 24/7, vil I aldrig mere mangle varme - vi kan træffes alle dage i ugen på telefon: 3034 1221

Privat

Et varmepumpeanlæg kan i næsten alle tilfælde erstatte eksisterende varmeanlæg 100%. Også er den både økonomisk og skånsom for miljøet.

Læs mere

Landbrug

Har I et ældre gyllekøling/varmepumpe anlæg, som enten er blevet for lille, slidt eller uøkonomisk, så er det tid til at tænke på både miljø og økonomi. 

Læs mere

Industri & Erhverv

Spar op til 60% på varmeregningen og skån miljøet. Udnyt naturens energi til jeres fordel med jordvarme eller luft/vand varmepumpeanlæg. 

Læs mere

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49