3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

Landbrug

Genvind overskudsvarmen fra din bedrift og spar helt op til 60% i forhold til opvarmning med traditionelt oliefyr. Ved at investere i naturlige varmeløsninger anvender du de ressourcer, der allerede findes på dit landbrug. Derfor er tilbagebetalingstiden helt nede på 2-5 år

Hvis du står med et ældre gyllekølings-anlæg eller anden varmepumpe-anlæg, som enten er blevet for lille, slidt eller uøkonomisk i driften, måske med fejl/udfald, som påvirker driften og økonomien på bundlinjen, så kan vi hjælpe dig med den rigtige løsning.    

Vi kan hjælpe med et komplet gyllekølingsanlæg, jordvarme eller luft/vand varmepumpe fra start til slut uden besvær for dig. Vi har stor erfaring med landbrugsinstallation og behov, derved kan vi sikre dig et varmepumpeanlæg, som virker fra starten og som virker efter dine ønsker i hverdagen. Vi har et know-how som starter fra idé til færdig installation. 

Efter installation søger vi alt vedrørende energitilskud, hvis der skal nedtages et ekssiterende varmeanlæg eller den skal beholdes som backup. Læs mere omkring energitilskud.

Ved udskiftning af et anlæg stiller vi et mobilt oliefyr op, så der kan beholdes varme på, mens udskiftning foretages. På den måde mister du ikke indtjening eller mangler varme i boligen. Udskiftningen foretages på express tid, som regel 2-3 dage. Varmen er helt oppe at køre igen på det nye system inden for en uge. 

Et mobilt oliefyr er på 90kw, men ved større varmebehov, finder vi en løsning. Vi kommer med fyret, tanken, og tilkoblingen. Du skal selv sørge for olie.

Udover løsninger indenfor varmepumper, kan vi levere en samlet VVS løsning ved nybyg, tilbyg eller udskiftning af vand og varmesystem til staldene/stier/sektionerne.

Service
Vi leverer varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som har leveret varmetekniske produkter i mere end 140 år. Service kører vi i samarbejde med Vølund Varmeteknik, der har service 24/7 365 dage om året. Derudover har vi vores egen vagttelefon, så hjælpen kan altid være fremme indenfor kort tid.

En sikkerhed og tryghed for dig.

Vagttelefon: 30 34 12 21.

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49