3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

Mobilt oliefyr

Har du nedbrud af varmeanlæg og skal have varme på NU, så kan vi levere et mobilt oliefyr på 20kw indenfor kort tid opstillet og tilkoblet. Så undgår du at skal tage en forhastet beslutning om, hvad der skal afløse det gamle varmeanlæg eller få lavet en hurtig løsning, som ikke er den mest optimale løsning i det lange løb.
I skal selv søger for olie, olietank og strøm 230volt.

Vi vil gerne hjælpe dig igennem hele processen: Skal det være jordvarme eller luft til vand varmepumpe? Hvor er den rette placering? Hvad er den rette dimensionering? Hvad er mest økonomisk? Og er det muligt at søge energitilskud til den færdige installation?

Vagttelefon: 30 34 12 21.

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49