3034 1221

VAGTTELEFON:

Samarbejdspartner:

Lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning

Privat

Udnyt energien i jorden eller luften og spar op til 60% på den årlige varmeregning uden besvær, samt skån miljøet for co2 udslip.

Skal I have udskiftet det gamle varmeanlæg til en varmepumpe, kan vi hjælpe Jer igennem fra start til slut.
Vi hjælper Jer med at finde den løsning, som er helt rigtig for Jer, vi dimensionere varmepumpen korrekt, søger energitilskud, installerer varmepumpen så driften bliver optimal, gennemgår installationen og det lovpligtige årlige service i samråd med Vølund Varmeteknik.

En varmepumpe har en forventet levetid på 20 år og ofte mere, og en typisk tilbagebetaling på 5-10 år.

En varmepumpe fra VPKlima og Vølund Varmeteknik kan erstatte jeres gamle oliefyr, gasfyr eller biobrændsel i 99% af alle tilfælde.

Vi er eksperter i varmepumpe installationer og kører i hele Danmark.
Vi kan og vil hjælpe Jer med at spare penge og være miljøvenlig fremadrettet.

Service
Vi leverer varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som har leveret varmetekniske produkter i mere end 140 år. Vi laver service i samarbejde med Vølund Varmeteknik, 24/7 365 dage om året. Derudover har vi vores egen vagttelefon, så hjælpen kan altid være fremme indenfor kort tid.

En sikkerhed og tryghed for dig.

Vagttelefon: 30 34 12 21.

Nedbrud
Har du nedbrud af varmeanlæg og skal have varme på NU, så kan vi levere et mobilt oliefyr på 20kw indenfor kort tid opstillet og tilkoblet. Så undgår du at skal tage en forhastet beslutning om, hvad der skal afløse det gamle varmeanlæg eller få lavet en hurtig løsning, som ikke er den mest optimale løsning i det lange løb.
I skal selv søger for olie, olietank og strøm 230volt.

Vi vil gerne hjælpe dig igennem hele processen: Skal det være jordvarme eller luft til vand varmepumpe? Hvor er den rette placering? Hvad er den rette dimensionering? Hvad er mest økonomisk? Og er det muligt at søge energitilskud til den færdige installation?

Vagttelefon: 30 34 12 21.

Vidste du...?

at man kan reducere ammoniark udslip med op til 30% og lugt med op til 20% ved at nedkøle gylle i kanaler, og samme tid få en opvarmning som både er miljøvenlig og økonomisk  - og så endda helt uden bøvl.

Referencer

Syd for Ringkøbing er smilet hos svineproducent Frands Larsen ekstra stort for tiden. Efter at have investeret i to varmepumper udnytter han nemlig overskudsvarme fra svinegylle til billig og miljøvenlig opvarmning. Løsningen har flere positive aspekter.

Læs mere

Adresse

Velling Kirkeby 24
6950 Ringkøbing

Tlf.: 3034 1221
Mail: info@vpklima.dk

CVR: 33 87 40 49